Работилници во организација на ЗПЛРМ за 2024

Почитувани колеги,

Ве замолуваме сите да си уплатите чланарина за оваа година.

ЗПЛРМ и оваа година ќе организира работилници преку своите координатори – Аутизам и Ургентни состојби во ПЗЗ.

За да може да постои администратор на сајтот, книговодител и адвокат кој ќе ги брани нашите барања, потребни се средства. За да се платат просториите каде ќе се одржуваат предавања, предавачи и да им се плати патот и бензинот на координаторите кои доаѓаат во Скопје потребни се средства!

Почитувајте си го здружението кое е најгласно во барањата за подобро приватно здравство!!!

Управен одбор на ЗПЛРМ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари