Потреба од медицинска сестра

ПЗУ ГИНЕКО МЕДИКУС  ИМА ПОТРЕБА ОД МЕДИЦИНСКА СЕСТРА СО ЛИЦЕНЦА ЗА РАБОТА

ПРЕДНОСТ ИМААТ СЕСТРИ СО РАБОТНО ИСКУТВО

КОНТАКТ ТЕЛ: 070 233 805    022435 – 000

E-mail  gineko_medikus@yahoo.com

ПЗУ Гинеко-медикус

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари