Гужвите во автобусите придонесуваат да се пренесува грипот

https://sitel.com.mk/guzhvite-vo-avtobusite-pridonesuvaat-da-se-prenesuva-gripot

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари