Понуда за осигурување од одговорност

Почитувани колеги,

На следниот линк можете да ја превземете понудата за осигурување од одговорност.

Во врска со понудата можете да го контактирате:

Д-р Златко Алексов

Осигурителен Брокер и Инвестициски Советник

mobile: + 389 70 26 00 85

e-mail: zlatkoaleksov@gmail.com

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари