Работилници на Институт за белодробни заболувања и туберкулоза

Почитувани, ќе ве замолам доколку сте во можнст да ја споделите следната информација со членовите на здружението

следната недела на Институтот за белодробни заболувања и туберкулоза ќе се одржат 3 независни работилници:

Понеделник:

Според програмата за превентивни мерки за спречување на туберкулозата кај населението, Ве покануваме да земете учество во работилницата која ќе се одржи во салата за предавања во Институтот за белодробни заболувања и туберкулоза.

На ден 04.12.2023 ( понеделник )

Почеток во 12:00 часот

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ и е наменета за лекари специјалисти

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.

Котизацијата за настанот изнесува 150,00 МКД.

Вторник:

Ве покануваме да земете учество во интернационалната работилницата која ќе се оддржи во салата за предавања во Институтот за белодробни заболувања и туберкулоза на 05.12.2023 ( вторник ) со почеток од 10:00 часот.

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.

Котизацијата за настанот изнесува 300,00 МКД.

Среда:

Според програмата за превентивни мерки за спречување на туберкулозата кај населението, Ве покануваме да земете учество во работилницата која ќе се одржи во салата за предавања во Институтот за белодробни заболувања и туберкулоза.

На ден 06.12.2023 ( среда )

Почеток во 12:00 часот

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ и е наменета за општи лекари и лекари од ПЗЗ

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.

Котизацијата за настанот изнесува 150,00 МКД.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари