Работен состанок со Директорот на ФЗОМ

Почитувани колеги,

На ден 02.10.2023 год се реализираше работен состанок со новиот Директор на ФЗОМ.

На состанокот присуствуваа Др Лилија, Др Куч и Др Фатмир.

Истиот помина во работна атмосфера!

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари