Состанок во ЛКМ

Почитувани колеги, на ден 23.08.2023 се реализираше состанок во ЛКМ со Злате Мехмедовиќ и со Цвете од ФЗОМ.


Направете синхронизација на Вашите програми и рестартирајте ги и после тоа веќе можете да ги препишувате лековите лосартан, карведилол, еутирокс, антилипемици и флутикасон, 501, 25 и 250.
Ќе ни нашле администратори, кои тие ќе ги плаќале итн.

Со почит,

ЗПЛРМ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари