ПРОТОКОЛ ПАТЕКА ЗА УПАТУВАЊЕ НА ЖЕНИТЕ ЗА ПРЕГЛЕДИ НА ДОЈКА СО ЦЕЛ РАНО ОТКРИВАЊЕ НА РАК НА ДОЈКА, СЛЕДЕЊЕ И КОНТРОЛА НА ЖЕНИ ПО ОПЕРАТИВЕН И/ИЛИ ОНКОЛОШКИ ТРЕТМАН НА РАК НА ДОЈКА

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари