Одржани работилници – Дебар

Почитувани колеги,

На ден 16.06.2023 во Дебар се одржаа две работилници на теми Астма и Хобб и Алцхајмер.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари