Одржани работилници – Крива Паланка

Почитувани колеги,

Во Крива Паланка се одржаа работилници на теми Астма и Хобб и Алцхајмер.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари