Соопштение од ЗПЛРМ

Почитувани колеги,


Привршува и оваа календарска година, па ЗПЛРМ Ве замолува сите кои се членови и се информираат од нашата страница и од нашите координатори да си ја регулираат чланарината за оваа година.


За да може да функционира сајтот, адвокатот, книговодителот и да се плаќаат патни трошоци на координаторите.


Да може да се организираат работилници и да се платат предавачите, салите и
полесно да одиме до КМЕ и бодови од работилници.

ЗПЛРМ во континуитет се залага за подобро здравство, реформи, покачување на
капитационен бод, опстанок на руралните амбуланти.


Почитувајте си го здружението кое секојдневно алармира за проблемите на
приватното здравство!!!


Со почит
Управен одбор на ЗПЛРМ


П.С. ако имате промена на мобилни телефони или презиме Ве молиме да се
ажурирате со податоците !!!

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари