Соопштение за успешна соработка

Почитувани,

Ние како средно медицинско училиште од Гостивар би сакале доколку има можност преку вашата интернет страница да упатиме благодарност до приватните здравствени установи од Гостивар и околината кои соработуваат со нас за успешно реализирање на програмата за реформирано техничко образование од  здравствена струка и како благодарност да ги објавиме имињата на ординациите со кои имаме склучено меморандуми за соработка.
Во прилог ви ја испраќаме листата на приватни здравствени ординации.
Однапред ви благодариме.

*Успешна соработка на СОМУ **“**гостивар**” **со пзу*

Ве известуваме дека согласно програмата за реформирано техничко образование
од здравствена струка и прирачникот за соработка на училиштата со компаниите, средното медицинско училиште во Гостивар остварува одлична соработка со здравствените установи за реализација на практична обука (феријална практика и учење преку работа кај работодавач).

Училиштето има склучено меморандуми за соработка со повеќе приватни
здравствени установи од Гостивар и околината. СОМУ “Гостивар” упатува голема благодарност кон сите приватни здравствени установи кои се вклучија во овој процес и во прилог ви ја доставуваме
листата на приватни здравствени установи со кои имаме потпишан меморандуми
за соработка.

СОМУ “Гостивар”- Гостивар
Директор: Елбаш Абази

Координатор за учење преку работа: Нада Софронијевиќ

e-mail: *nadasofronijevic@gmail.com <nadasofronijevic@gmail.com>*

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари