Покана за вебинар Реплек

     
Универзитетската клиника за гастроентерохепатологија-Скопје под покровителство на компанијата Реплек АД  Ве кани на стручен состанок на тема:

**Синдром на иритабилно црево и можни терапевтски опции**’’ *кој ќе се
одржи онлајн на 10.11.2022 ( четврток) на *платформата **ZOOM **со почеток
од 15**:00** часот*.

Предавачи на вебинарот:

Проф. д-р Калина Гривчева Старделова, спец.гастроентерохепатолог

ЈЗУ Универзитетска клиника за гастроентерохепатологија Скопје

Д-р Ирена Рогач, специјалист гастроентерохепатолог

ЈЗУ ГОБ ‘’8ми Септември’’ Скопје

Состанокот е акредитиран од страна на Лекарската Комора на Македонија.

*Линк преку кој може да пристапите на настанот**: *

 ZOOM meeting
<https://us06web.zoom.us/j/87026872553?pwd=WGNySEV4ekFVZ0hqMXJUd0Nllink>

Го очекуваме Вашето присуство.

Со почит,

Клиника за ГЕХ

Реплек АД

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари