Состанок во ЛКМ

Работен состанок во ЛКМ со Министерот Беким Сали, Стоматолошка Комора, Фармацевтска Комора, претставници на Фонд за здравство и национален координатор за реформи во примарно здравство…

Придвижување ќе има…

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари