Анкета од Министерство за Здравство

Почитувани колеги,

на следниот линк можете да учествувате во анкетата за моменталнот принцип на прикрепени/каптирани пациенти на име на лекар (избран лекар) наспроти евентуален принцип на прикрепени/капитирани пациенти на ПЗУ (избрана ординација).

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeBGxr8bybXx-hwzXNGMoOEA26Mq2jxqiSK_i4_eKCy2-PFAg/viewform

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари