Упатство за начинот на пропишување и издавање на лек на рецепт на товар на ФЗОРСМ

Почитувани,

На следниот лиинк можете да го превземете новото Упатство за начинот на пропишување и издавање на лек на рецепт од Листата на лекови кои паѓаат на товар на ФЗОРСМ со бр.15-15290/1 од 17.10.2022 година.

Со почит,

ФЗОРСМ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари