Соопштение за работилници Скопје

Почитувани  колеги,

би сакал да ве информирам дека подолго време некои колеги се пријавуваат на распоредот за акредитирани предавања во организација на ЗПЛРМ и не се појвуваат на резервираните термини а тоа ни создава дополнителни трошоци.

Неколку пати  даваме соопштенија за начинот на кој треба да се потврди предавањето така да и сега ќе повторам дека освен пријавата на терминот на предавање треба да се јавите на вибер и
емаил адреса да потврдите кај  Др. Љ. Стефановски   070 233 805  е-маил gineko2000@gmail.com 

Преостанати термини за двете предавања се :
22.10.2022  од 10.00ч
26.11.2022 од 10 .00ч
24.12.2022 од 10.00ч

Ве потсетувам дека сите што се пријавиле на термини  да го потврдат присуството на предавањата  барем  5 дена порано како би можело да се реализира.

Со  Почит
Др. Стефановски

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари