Решение за формирање на надзорна

Почитувани колеги,

На следниот линк можете да го превземете решението за формирање на надзорна група за следење на реформите во примарната здравствена заштита.


Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари