Информација за цели за 2022 – ЗПЛРМ

Почитувани колеги,
После дописот од ФЗОМ да треба да се прават цели од први јули, реагирано е
до ЛКМ.
ЛКМ веднаш направи реакција до Влада, МЗ и ФЗОМ, да сеуште имаме корона
пациенти и сеуште се анкетираат и закажуваат за тестирање.

Време на одмори се кога работиме со пола персонал бидејќи долго време
немавме користено одмори.


Затоа невозможна мисија е да се исполнат целите.


Со почит
ЗПЛРМ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари