Работилници Скопје – 18.06.2022

Почитувани колеги,                 

Ве  известуваме дека предавањата за континуирана настава за матичните лекари од Скопје,  а која ја организира  ЗПЛРМ  ќе се одржи на ден 18-06-2022.

Сите  оние кои планираат да   ги посетат овие работилници треба да го потврдат своето  учество  со  порака на  телефон   070 233-805 .

Пради почитувањето на слободното време на сите и полесно организирање на предавањата ова да се направи веднаш  или најдоцна до 14-06-2022 год.

Треба да го потврдат своето присуство доволен број на слушатели за да би се одржале  овие предавања

Со  почит

Др.  Љ.  Стефановски                                 

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари