Одржани работилници – Гостивар

Почитувани колеги,

На ден 4.06.2022 во Гостивар се одржаа две работилници на теми Хемостатски пореметувања и Guillain-Barre синдром.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари