Работилници Охрид 09.06.2022

Почитувани колеги,

На ден 09.06.2022 во просториите на Црвен Крст Охрид ќе се одржат две предавања на теми Хематолошки нарушувања кај Ковид -19 и Џулијан Бар Синдром појавен поствакцинално.

За докторите од Охрид и половина доктори од Ресен терминот е 13:30, додека за докторите од Струга и другата половина доктори од Ресен, терминот е 15:00 часот.

Предавањата се сертифицирани со максимални бодови од ЛКМ. Потребно е да се уплати членарина во ЗПЛРМ на иста сметка и ист износ како и претходната година.

Со почит,

Др. Љупчо Костески

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари