Известување за работилница – Скопје

Почитувани

Ве известувам дека на ден 21-05-2022 година поради малиот број на пријавени слушатели не се одржаа работилниците кои беа предвидени. Истовремено Ве известувам дека сите кои се
пријавени за 21-05-2022, да го потврдат своето присуство на 4 јуни како би можеле да ги одржиме најавените предавања.

Потврдување на предавањата по порака на телефон или на емаил

070-233-805

gineko2000@gmail.com

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари