Потреба од доктор по општа медицина

ПЗУ Поликлиника Др. Ружа бара доктор по општа медицина со лиценца за работа на неопределено време за работа во деловна единица Центар. Телефон за контакт: 075 248 883

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари