Одржани работилници – Тетово

Почитувани колеги,

Ве известуваме дека на ден 21.12.2021 во Тетово се одржаа две работилници на теми Корона Вирус 2021 и Психофизички развој на доенче.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари