Линк за конференцијата за реформите во примарната здравствена заштита

Почитувани,

На линкот подоле можете да ја проследите конференцијата за реформите во Примарната здравствена заштита, организирана со поддршка на Светска здравствена организација во соработка со Министерството за здравство,
одржана на 09 декември 2021 година, и да се запознаете со досегашниот прогрес на реформите:

РЕФОРМА НА ПРИМАРНАТА ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА-МКД –
YouTube https://www.youtube.com/watch?v=wXZzKXuh57E

Со почит,*Мој Термин*
Министерство за здравство –
Управа за електронско здравство Скопје
ул. 50та Дивизија 14А, 1000 Скопје
https://www.google.com/maps/search/50%D1%82%D0%B0+%D0%94%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%98%D0%B0+14%D0%90,+1000+%D0%A1%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D1%98%D0%B5?entry=gmail&source=g
*02-15-444*

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари