Новини во правна регулатива Сл. Весник бр.164 и 168

Службен весник на РСМ, бр. 164 од 19.7.2021 година


ПРОГРАМА ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ПРОГРАМАТА ЗА ПОТРЕБИТЕ ОД
СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ И СУПСПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ КАДРИ СОГЛАСНО СО МРЕЖАТА НА
ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ (2019 – 2022)

Службен весник на РСМ, бр. 168 од 26.7.2021 година


ПРОГРАМА ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ПРОГРАМАТА ЗА ПОТРЕБИТЕ ОД
СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ И СУПСПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ КАДРИ СОГЛАСНО СО МРЕЖАТА НА
ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ (2019 – 2022)

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари