Одржани работилници – Битола

Почитувани колеги,

На ден 26.06.2021 во Битола се одржаа две работилници на теми Психофизички развој на доенче и Корона вирус 2021.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари