Покана за онлајн насатан на ден 26.04.2021

Почитувани лекари,Чест ни е да Ве поканиме на настан кој е од едукативен карактер за
проблематика која секојдневно ја имате во Вашата пракса. Вртоглавицата е сериозна индикација која навремено треба да биде третирана затоа што може да влијае на квалитетот на животот на пациентите. За таа цел, Евофарма организира настан на кој ќе имате можност повеќе да чуете на оваа тема.*ПОКАНА*

*Почитувани,*
Евофарма АГ Претставништво – Ве поканува на Стручно-едукативен вебинар на Тема:
*„Вертиго – како влијае на квалитет на живот на пациентите и третман!“* што ќе се одржи на *26.04.2021 (понеделник)* со почеток во *16 часот*.

*АГЕНДА*

*16:00 – 16:05 Отварање на вебинарот*

*16:05 – 16:25 Др. Андријана Чипуровска – Супспецијалист
аудиолог                      Третман на пациенти со периферно вертиго

16:25 – 16:45 Др. Ана Донева – Специјалист Невролог                      Вертиго
– приказ на случај

16:45 – 16:50 Дискусија*


За учество на Вебинарот, регистрирајте се на следниот линк: https://www.webinarmed.net/ewopharma-webinar/**Доколку во рок од 24 часа не добиете потврден e-mail за вашата
регистрација и линк за приклучување на Вебинарот во вашето сандаче, Ве молиме проверете го Вашиот СПАМ фолдер за пристигнат e-mail. Доколку немате пристигнато никаков e-mail за регистрација контактирајте не на нашата e-mail адреса info@ewopharma.mk <info@ewopharma.mk>*


Ewopharma AG Representative office Skopje
Anton Popov 1-2/3, 1000 Skopje | North Macedonia
T +389 2 511 35 99 | F +389 2 520 20 99 | www.ewopharma.mk

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари