Соопштение за ЛКМ 19.04.2021

Почитувани,

Во прилог на пораката Ви го доставувам Соопштението за активностите кои ги презема Фондот за време на изречената мерка за спречување на ширење и сузбивање на заразата од COVID-19 (Коронавирус) во делот на работењето на здравствените установи од 19.04.2021, во кој се направени одобрените измени во делот на важноста на медицинските извештаи за 04 и 05 месец 2021 година
(означени со црвен текст), како и одредени технички корекции.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари