Новини во правна регулатива Сл. Весник бр.13 и бр.17

Службен весник на РСМ, бр. 13 од 20.1.2021 година 

ОДЛУКА ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ НА ОДЛУКАТА ЗА ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕПОРАКИ, ВРЕМЕНИ МЕРКИ, НАРЕДЕНИ МЕРКИ, НАМЕНСКИ ПРОТОКОЛИ, ПЛАНОВИ И АЛГОРИТМИ ЗА ПОСТАПУВАЊЕ ЗА ЗАШТИТА НА ЗДРАВЈЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО ОД ЗАРАЗНАТА БОЛЕСТ COVID-19 ПРЕДИЗВИКАНА ОД ВИРУСОТ SARS-COV-2, СЛУЧАИТЕ И ВРЕМЕНСКИОТ ПЕРИОД НА НИВНА ПРИМЕНА



Службен весник на РСМ, бр. 17 од 20.1.2021 година


УРЕДБА ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ НА УРЕДБАТА ЗА МРЕЖАТА НА ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ


ОДЛУКА ЗА ДАВАЊЕ НА СОГЛАСНОСТ НА ОДЛУКАТА ЗА ПРОШИРУВАЊЕ НА ДЕЈНОСТА НА ЈАВНАТА ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА УНИВЕРЗИТЕТСКИ ИНСТИТУТ ЗА ПОЗИТРОНСКА ЕМИСИОНА ТОМОГРАФИЈА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНАМАКЕДОНИЈА

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари