Одржани работилници – Струмица

Почитувани колеги,

На ден 28.02.2020 во Струмица се одржаа работилници на теми Доплер сонографија на нозе и Доплер сонографија на каротиди.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари