Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2021

Огласи за лиценци и концесии

0

Oglasi-za-licenci-i-koncesii ...

07.16.21 | Соопштенија | Read more

Работилници Скопје

0

Почитувани колеги, Работилниците за Скопје се дефинирани со почеток од 11.09.2021. Пријавувањето е на следниот линк: http://zplrm.azurewebsites.net/ ...

07.16.21 | Соопштенија | Read more

ШТО НЕ Е ЈАСНО? НАПЛИВ НА МАЛИГНИТЕТИ-УПЛАШЕНИ ОД КОРОНАТА, ГРАЃАНИТЕ ЗАБОРАВИЈА НА ДРУГИТЕ БОЛЕСТИ

0

https://www.youtube.com/embed/MxLUybChKPA ...

07.11.21 | Соопштенија | Read more

Известување за услугата помош и нега во домот

0

Почитувана Др. Чолакова-Дервишова, Во го препраќам меилот со известувањето поврзано за услугата помош и негаво домот. Воедно ве информирам дека следните општини ...

07.11.21 | Соопштенија | Read more

Известување за Е-Хематолошка амбуланта

0

Почитувани, Во име на Универзитетска клиника за хематологија Скопје, сакаме да Ве известиме дека официјално од 01.06.2021 година како дел од Мој термин започна со раб ...

07.11.21 | Соопштенија | Read more

Капитација

0

Почитувани колеги, пуштена е капитација! ...

07.5.21 | Соопштенија | Read more

Одржани работилници – Штип

0 Одржани работилници - Штип

Почитувани колеги, На 1.07.2021 и 2.07.2021 во Штип се одржаа две работилници на теми Корона вирус 2021 и Психофизички развој на доенче. ...

07.4.21 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Битола

0 Одржани работилници - Битола

Почитувани колеги, На ден 26.06.2021 во Битола се одржаа две работилници на теми Психофизички развој на доенче и Корона вирус 2021. ...

07.4.21 | Работилници | Read more

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 03.07.2021 – 25.09.2021

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Бит-Пазар-03.07.2021-25.09.2021 ...

07.4.21 | Списоци за дежурства | Read more

Новини во правна регулатива Сл.Весник бр.136

0

Службен весник на РСМ, бр. 136 од 21.6.2021 година УПАТСТВО ЗА ТРЕТМАН НА ХИПЕРТЕНЗИВНИ НАРУШУВАЊА ВО БРЕМЕНОСТ УПАТСТВО-ЗА-ТРЕТМАН-НА-ХИПЕРТЕНЗИВНИ-НАРУШУВАЊА-ВО-БР ...

07.4.21 | Новини во правна регулатива | Read more