Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2021

Модул 2: КОВИД-19 – Обука за професионален развој на медицинските сестри од примарната здравствена заштита (ПЗЗ)

0

Почитувани,Во рамки на обуката за професионален развој на медицински сестри од примарната здравствена заштита, *ве информираме дека вториот модул во врска со КОВИ ...

01.27.21 | Соопштенија | Read more

Каде исчезна грипот, карактеристичен за овој период од годината?

0

Корона вирусот ги потисна бројките на заболени од грип среде сезона. Последната статистика објавена од Институтот за јавно здравје вели дека заклучно со претх ...

01.23.21 | Соопштенија | Read more

Фактор здравје – Следење на дијабетес

0

https://www.youtube.com/embed/9rmY6Z0lYhA ...

01.22.21 | Соопштенија | Read more

Интервју со доктор Лилија Чолакова Дервишова: Ивермектин се дозира 0,2 мг на еден килограм телесна тежина кај пациенти со ковид-19

0

Стручниот колегиум за ЈЗУ Универзитетска клиника за пулмологија и алергологија и ковид-центрите во интернистичкиот блок, изготвија мислење за употребата на ле ...

01.22.21 | Соопштенија | Read more

Потреба од матичен лекар

0

Почитувани,ПЗУ поликлиника Медико Марија, итно бара да вработи матичен лекар. За сите информации обратете се на мејлот: mediko.marija@gmail.com и на телефоните  075871985 како и ...

01.22.21 | Соопштенија | Read more

Распоред на саботни дежурства Чаир 30.01.2021-08.05.2021

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Чаир-30.01.2021-08.05.2021 ...

01.20.21 | Списоци за дежурства | Read more

Македонски Брод: Амбуланта ќе добие клуч на врата, бидејќи докторот користел одмор

0

Една од четирите приватни здравствени ординации во Македонски Брод ќе се затвори бидејќи е казнета поради тоа што газдата му дал одмор на докторот, спротивно на пр ...

01.14.21 | Соопштенија | Read more

Покана за онлајн дискусија

0

Почитувани,Лекарската Комора на РСМ, ги поканува матичните лекари на  online дискусија за употреба на инвермектинот, во петок 15.01.2021 година во 12,00 часот. Во дискусиј ...

01.14.21 | Соопштенија | Read more

Протокол за лекување со Ивермектин

0

Preporaka-za-Ivermektin ...

01.13.21 | Соопштенија | Read more

Распоред на саботни дежурства Јане Сандански 16.01.2021 – 24.04.2021

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Јане-Сандански-od-16.01.2021-24.04.2021 ...

01.12.21 | Списоци за дежурства | Read more