Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2019

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Драчево 14.12.2019 – 14.03.2020

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Драчево-14.12.2019-14.03.2020 ...

11.30.19 | Списоци за дежурства | Read more

Работилница Морбус Вилсон 12.12.2019

0

ЗПЛРМ во соработка со Здружението за ретки болести Вилсон, организира работилница на тема Морбус Вилсон. Работилницата ќе се одржи во хотел Карпош, Скопје, на ден 1 ...

11.28.19 | Соопштенија | Read more

Нема ниту термини, ниту бесплатни вакцини – нови ќе се набават преку американска донација

0

Голем број на пензионери и хронично болни за кои беа наменети бесплатните вакцини останаа без заштита против грип. Нема веќе слободни термини за закажување и д ...

11.28.19 | Соопштенија | Read more

Работилница Гевгелија 27.11.2019

0

Почитувани колеги, На ден 27.11.2019 во просториите на Општа болница Гевгелија ќе се одржи работилница на тема Имунизација со почеток во 18:00 часот. ...

11.24.19 | Работилници | Read more

Соопштение на ФЗОМ 20.11.2019

0

Соопштение-антибиотици-20-11-2019 ...

11.20.19 | Соопштенија | Read more

Оглас за концесии – Велес и Македонски Брод

0

SLU@BEN-VESNIK-NA-RSM-br.-236-OGLASI-велес-македонски-брод ...

11.17.19 | Соопштенија | Read more

Известување за вакциниција против сезонски грип 2019-2020 година

0

Почитувани, Ве  информираме дека процесот за  електронско закажување на лица за бесплатната вакцина  против сезонски грип започнува на 22 ноември 2019 ...

11.17.19 | Соопштенија | Read more

Потреба од доктор по општа медицина

0

ПЗУ Поликлиника Медика Плус-Скопје, има потреба од Доктор по општа медицина со или без работно искуство на неопределено време за работа како матичен лекар. Усло ...

11.15.19 | Соопштенија | Read more

Новини во правна регулатива Сл. Весник бр.233/2019

0

Во последниот број на Сл.Весник 233/2019 од 11.11.2019 се донесени следниве прописи  ПРОГРАМА ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ НА ПРОГРАМАТА ЗА ПРЕВЕНТИВНИ МЕРКИ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА ТУБЕРКУ ...

11.13.19 | Новини во правна регулатива | Read more

Оглас за концесија – Неготино

0

SLU@BEN-VESNIK-NA-RSM-br.-231-OGLASI-NEGOTINO ...

11.12.19 | Соопштенија | Read more