Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2019

Работилница Гевгелија 24.12.2019

0

Почитувани колеги, На ден 24.12.2019 во просториите на Општа болница Гевгелија со почеток од 18:00 часот ќе се одржи последната работилница за оваа година на тема Вилсон ...

12.11.19 | Работилници | Read more

Реформи во примарно здравство

1

Почитувани колеги, МЗ И ФЗОМ ќе почнат со реформи во примарното здравство и ќе се пилотира шест месеци. Во работните групи има претставници од ЗПЛРМ, ЛКМ, Семејна ...

12.7.19 | Соопштенија | Read more

Основачко собрание на здружение Храбро Срце

0 Основачко собрание на здружение Храбро Срце

Претседателот на ЗПЛРМ  Др Лилија Чолакова Дервишова на ден 04.12.2019 беше поканета на свеченото основачко собрание на здружението ХРАБРО СРЦЕ - за пациентите со вешт ...

12.7.19 | Соопштенија | Read more

Одржана работилница – Гевгелија

0 Одржана работилница - Гевгелија

Почитувани колеги, На ден 27.11.2019 во Гевгелија се одржа работилница на тема Имунизација. ...

12.7.19 | Работилници | Read more

Донација за настраданите во Албанија

0

Почитувани Колеги, Ве информираме дека Управниот одбор на ЗПЛРМ на последниот состанок донесе Одлука за донирање парична помош за настраданите во Албанија. ...

12.7.19 | Соопштенија | Read more

Ин Мемориам

0 Ин Мемориам

Почитувани колеги, Ве известуваме дека почина Примариус Др. Андон Кочев, еден од колегите основачи на ЗПЛРМ од Радовиш. ...

12.7.19 | Соопштенија | Read more

Капитација

0

Почитувани колеги, Пуштена е капитација. Со почит, Др Лили ...

12.5.19 | Соопштенија | Read more

Приватните лекари не го прифаќаат новиот договор кои фондот за здравство им го нуди за следната година

0

Приватните лекари одбиваат да ги потпишат новите договори за следната година кои Фондот за здравство им ги предложил. Тие се неприфатливи за нив, оти во договор ...

12.2.19 | Соопштенија | Read more

Работилница Дебар 06.12.2019

0

Почитувани колеги, На ден 06.12.2019 (петок) со почеток во 17:00 во просториите на секретеријатот на Општа болница Дебар ќе се одржи работилница на тема Бурноут синдром. ...

12.2.19 | Работилници | Read more

Новиот предлог договор од ФЗОМ неприфатлив за матичните доктори

0

На ден 01.12.2019 год Управниот одбор на ЗПЛРМ донесе одлука дека новиот прелог договор од ФЗОМ е неприфатлив. 1.PZU-PZZ-OPSTA-MEDICINA-od-01.2020-KONECNO Матичните доктори имаат сушти ...

12.2.19 | Соопштенија | Read more