Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2017

Finance Think-Здравството меѓу фискалните притисоци за поголеми инвестиции и потребата за подобро здравје на граѓаните

0 Finance Think-Здравството меѓу фискалните притисоци за поголеми инвестиции и потребата за подобро здравје на граѓаните

Дали може да постои неограничен број на услуги во здравството при ограничени буџети? ЗПЛРМ вели НЕ и за тоа треба Основен Пакет на Услуги Дали со девизата ,,бес ...

12.14.17 | Соопштенија | Read more

Промена на техничко упатство за превентивни цели

0

Почитувани, Во следниот линк (во делот технички упатства) ќе ја најдете последната измена на техничкото упатство за превентивни цели за лекари од дејноста општа ...

12.14.17 | Соопштенија | Read more

Обука за здравје и здравствени права на трансродовите луѓе

0 Обука за здравје и здравствени права на трансродовите луѓе

Почитувани колеги, Во периодот 24.11.2017 - 26.11.2017 во Струмица, хотел Сириус се одржа работилница на тема Пристап кон пациенти кои сакаат да го променат полот. На работи ...

12.14.17 | Соопштенија | Read more

Одржани работилници – Скопје

0 Одржани работилници - Скопје

Почитувани колеги, На ден 2.12.2017 во Скопје се одржаа две работилници на теми Белодробен карцином и Дијабетска ретинопатија. ...

12.12.17 | Работилници | Read more

Распоред на саботни дежурства Чаир 30.12.2017 – 14.4.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Чаир 30.12.2017 - 14.4.2018 ...

12.11.17 | Списоци за дежурства | Read more

Работилница Дебар 13.12.2017

0

Почитувани колеги, На ден 13.12.2017 (среда) со почеток од 16:00 во просториите на Здравствен Дом Дебар ќе се одржи работилница на тема Белодробен карцином. ...

12.11.17 | Соопштенија | Read more

Работилница Кавадарци 18.12.2017

0

Почитувани колеги, На ден 18.12.2017 (понеделник) со почеток од 13:30 во просториите на Црвен Крст - Кавадарци ќе се одржи работилница на тема Дијабетска нефропатија. ...

12.10.17 | Соопштенија | Read more

Средба со пратеници доктори од Собранието на РМ

0 Средба со пратеници доктори од Собранието на РМ

На ден 07.12.2017 година во ЛКМ се организираше средба на лекарската фела со пратеници доктори од Собранието на РМ. ...

12.9.17 | Соопштенија | Read more

Потреба од општ лекар Вита Јол Медика

0

Ординација по општа медицина ПЗУ Вита Јол Медика има потреба од општ лекар. Плата по договор. Контакт: Др Јованка 071 36 96 85 ...

12.6.17 | Соопштенија | Read more

Известување за превентивни цели

0

Почитувани, Ве известуваме дека денес се објавени два документи за промени кај превентивните цели од вториот циклус (2016-2017): ново техничко упатство за софтверски ...

12.6.17 | Соопштенија | Read more