Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2015

Уште една новина во „Мој Термин”

0

Здравствени работници од трите нивоа на здравствена заштита (примарно, секундарно и терциерно) од 1 јануари го користат електронскиот медицински дневник. Со вове ...

01.11.15 | Соопштенија | Read more

Соопштение за ортопедски помагала

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете соопштението од ФЗОМ за ортопедски помагала од 29.12.2014. Соопштение за ортопедски помагала ...

01.10.15 | Соопштенија | Read more

Измена на правилник за ортопедски и други помагала

0

Почитувани, На следниот линк можете да ја превземете измената на Правилникот за индикациите за остварување на право на ортопедски и други помагала (сл. весник бр. ...

01.9.15 | Соопштенија | Read more

Новини во правна регулатива Сл. Весник бр.1 05.01.2015

0

Во базата на прописи од "Службен весник на РМ" бр. 1 од 05.01.2015 објавени се следните прописи: • ИСПРАВКА ОД ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА ...

01.9.15 | Новини во правна регулатива | Read more

Работен состанок со Директорот на ФЗОМ

0

Почитувани колеги, На ден 08.01.2014 година Претседателот на ЗПЛРМ Др Лилија Чолакова Дервишова имаше работен состанок со Директорот на ФЗОМ – М-р. Маја Парнарџиева З ...

01.8.15 | Соопштенија | Read more

Барања до МЗ и ФЗОМ од страна на ЗПЛРМ

0

[embed width="400" height="300"]https://www.youtube.com/watch?v=9rxGVKL1Ux4[/embed] ...

01.8.15 | Соопштенија | Read more

Финансиска документација и надоместоци за 2015 за секундарна здравствена заштита

0

ФИНАНСИСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА 2015 ГОДИНА Известување за податоци за 2015 План за вид и обем за специјалистичко-консултативна здравствена заштита 2015 План за вид и о ...

01.6.15 | Соопштенија | Read more

Примарно здравство

0

Почитувани колеги, Сигурно се прашувате зошто никој не реагира кога матичните доктори се жалат дека ова темпо кај нив е неиздржливо? Деновиве бројот на прегледи ...

01.5.15 | Соопштенија | Read more

Понуда за соработка со Македонска Пошта

0

Почитувани, Со цел да се воспостави долгорочна соработка со ЗПЛРМ и ПЗУ кои работат на територија на Р.Македонија на следните линкови можете да превземете: Пред ...

01.3.15 | Соопштенија | Read more

Осигурување на членови од семејството каде носителот на осигурување е во притвор

0

Почитувани колеги, Сите кои имате осигуреници кои се носители на здравствено осигурување а се моментално во затвор, членовите на нивните семејства ќе добијат здр ...

01.3.15 | Соопштенија | Read more