Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2015

Посета на колегите во Дебар

0

На ден 09.12.2015 година, Претседателот на ЗПЛРМ ги посети колегите во Дебар. Истите беа запознаени со новините и придобивките од новите анекси за 2016 год. ...

12.9.15 | Соопштенија | Read more

Соопштение на ФЗОМ – Договор помеѓу Република Македонија и Словачка за социјално осигурување

0

Почитувани, На следниот линк можете да го превземете соопштението на ФЗОМ за Договор помеѓу Република Македонија и Словачка за социјално осигурување и потпишув ...

12.8.15 | Соопштенија | Read more

Дистрибуција на дописници од страна на Македонски пошти

0

Почитувани колеги, На ден 07.12.2015 година од страна на Македонски пошти ќе се дистрибуираат дописници по сите градови. Со почит ЗПЛРМ ...

12.6.15 | Соопштенија | Read more

Известување од ФЗОМ – Ортопедски помагала

0

Почитувани, На следните линкови можете да ги превземете следните документи: 1.Известување во врска со измената на правилникот за изменување и дополнување на Пра ...

12.5.15 | Соопштенија | Read more

Понуда за ЗПЛРМ – Бесплатни принтери на користење

0

Почитувани колеги, ЗПЛРМ, во соработка со фирмата САМ ПЛУС ДООЕЛ, обезбеди БЕСПЛАТНО доделување на 50 принтери на користење кај Лекари-членови на нашето здружение ...

12.1.15 | Соопштенија | Read more

Важно соопштение за денот на дрвото

0

Почитувани, Ве известуваме дека здравствените работници од примарното и секундарното приватно здравство на денот на дрвото 2.12.2015 ќе работат нормално поради нема ...

12.1.15 | Соопштенија | Read more

Покана за стручен состанок – Битола – 15.12.2015

0 Покана за стручен состанок - Битола - 15.12.2015

...

11.30.15 | Соопштенија | Read more

Протоколи-упатства за лекување Сл. Весник на РМ бр.202 од 17.11.2015

0 Протоколи-упатства за лекување Сл. Весник на РМ бр.202 од 17.11.2015

...

11.27.15 | Соопштенија | Read more

23 години постоење на ЗПЛРМ

0

Што значи ЗПЛРМ? ЗПЛРМ е Здружение на приватни лекари во РМ. Создадено е во далечната 1992 година со почетоците на приватизацијата на здравството, кога уште не пос ...

11.27.15 | Соопштенија | Read more

Од сега партиципацијата од 6000 денари за остварување на право на ин витро на товар на буџетот на Фондот и овозможено право на ин витро за трето и четврто дете, покрај правото за прво и второ до три обиди

0

Почитувани, На следниот линк можете да го превземете соопштението на ФЗОМ - Од сега партиципацијата од 6000 денари за остварување на право на ин витро на товар на бу ...

11.25.15 | Соопштенија | Read more