Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2013

Обуки за електронско потпишување на договорите за 2014-та година за Скопје

0

Почитувани колеги, Фондот за здравствено осигурување на Македонија , одржува обуки за електронско потпишување на Договорите за 2014г. Во Скопје обуките за ПЗУ ќ ...

12.13.13 | Соопштенија | Read more

Дополнителни работилници – Скопје

0

Почитувани колеги, ЗПЛРМ Ве известува дека на ден 21.12.2013 во Даре Џамбаз Скопје ке се одржат последни работилници на сите 4 теми. Сите колеги кои до сега не можеле да ...

12.12.13 | Работилници | Read more

Новини во правна регулатива сл.весник бр.169 од 05.12.2013

0

Во базата на прописи од "Службен весник на РМ" бр. 169 од 05.12.2013 објавени се следните прописи: •УРЕДБА ЗА МЕТОДОЛОГИЈАТА ЗА УТВРДУВАЊЕ НА КРИТЕРИУМИ ЗА РАСПРЕДЕЛБА Н ...

12.10.13 | Новини во правна регулатива | Read more

Работилница Дебар 12.12.2013

0

Почитувани колеги, На ден 12.12.2013 во 17:00 во просториите на здравствен дом Дебар ќе се одржи предавање за хроничен бронхит. ...

12.10.13 | Работилници | Read more

Инфо билтен бр.37

1

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете Инфо билтенот бр.37 Инфо билтен бр.37 ...

12.6.13 | Соопштенија | Read more

Приоритетни пациенти ги блокираат болниците

0

Има случаи кога хирург има закажано 12 пациенти и му доаѓаат уште 30 приоритетни, со што се создава метеж, лекарите се преоптоварени, паѓа квалитетот, подолго се чека, ...

12.5.13 | Соопштенија | Read more

Прес од МЗ

0

Почитувани претставници на медиуми, Живееме во време на развиени компјутерски технологии чие присуство во сите области на животот значително го подобруваат ...

12.5.13 | Соопштенија | Read more

Понуда за безбедност и здравје при работа

0

Ponuda do ZPLRM PRO FAKTURA003 ...

12.4.13 | Соопштенија | Read more

Деманти во врска со написот за листа на производители на храна која содржи ГМО

0

POŠTOVANI, NA VAŠEM https://www.zplrm.mk/?p=3696 JE OBJAVLJEN TEKST SA MOJIM IMENOM I PREZIMENOM U POTPISU. ŽELIM DA VAS OBAVESTIM DA NISAM AUTOR TEKSTA I JOŠ MANJE STOJIM IZA NJEGA. OBJAVA JE GRUBA ZLOUPOTREBA I FALSIFIKAT I GRADSKE UPRAVE GRADA BEOGRADA I MENE. MOLIM VAS DA HITNO SKIN ...

12.4.13 | Соопштенија | Read more

Понуда од Екоинженеринг-НС ДООЕЛ Струмица

0

Почитувани колеги, ЗПЛРМ се потруди да најде фирма за Вас и Вашите ПЗУ-а која ќе направи се што е неопходно за да се усогласите со одредена легислатива во нашата з ...

12.1.13 | Соопштенија | Read more