Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Новини во правна регулатива

Одлука за утврдување на обрасците

0

Почитувани, На следниот линк можете да ја превземете одлуката за изменување и дополнување на одлуката за утврдување на обрасците предвидени во Правилникот за с ...

11.29.13 | Новини во правна регулатива | Read more

Нови прописи

0

Во базата на прописи од "Службен весник на РМ" бр. 151 од 04.11.2013 објавени се следните прописи ОДЛУКА ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ОДЛУКАТА ЗА УТВРДУВАЊЕ НА РЕФЕРЕНТ ...

11.5.13 | Новини во правна регулатива | Read more

Закон за изменување и дополнување на Законот за лековите и медицинските помагала

0

Во службен весник број 147 од 28 октомври 2013, понеделник објавен е Закон за изменување и дополнување на Законот за лековите и медицинските помагала. ...

11.5.13 | Новини во правна регулатива | Read more

Службен весник на РМ бр. 136 од 03.10.2013

0

Во базата на прописи од "Службен весник на РМ" бр. 136 од 03.10.2013 објавени се следните прописи: • ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА И СОДРЖИНАТА НА ОБРАЗЕЦОТ НА БАРАЊЕТО ЗА УТВРДУВ ...

10.8.13 | Новини во правна регулатива | Read more