Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Работилници

Распоред за работилници – Штип

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете распоредот за одржување на работилниците во Штип. Распоред за работилници Штип ...

01.31.13 | Работилници | Read more

Работилница – Рационална употреба на антибиотици – Дебар

0

Почитувани колеги, Предавањето за рационална употреба на антибиотици за матичните доктори од Дебар ќе се одржи на ден 03.02.2013 (недела) во просториите на Здравствен ...

01.30.13 | Работилници | Read more

Работилници Кочани

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете распоредот за одржување на работилниците во Кочани. Работилници Кочани ...

01.29.13 | Работилници | Read more

Работилници – Кардиоваскуларни ризик фактори – Охрид

0

Почитувани колеги, На следните линкови можете да ги погледнете списоците на учесниците на работилниците - Кардиоваскуларни ризик фактори за докторите од Охрид и ...

01.29.13 | Работилници | Read more

Работилници – Депресии и анксиозни состојби – Куманово

0

Почитувани колеги, На следните линкови можете да ги погледнете списоците на учесниците на работилниците Депресии и анксиозни состојби кои што ќе се одржат во Кум ...

01.28.13 | Работилници | Read more

Предавања ХОББ и Рационална употреба на антибиотици

0

Почитувани колеги, На следните линкови можете да ги превземете предавањата за ХОББ и за Рационално употреба на антибиотици. Предавање ХОББ Предавање Рационал ...

01.22.13 | Работилници | Read more

Работилница – Рационално препишување на антибиотици

0

Почитувани колеги, На 26.01.2013 во Битола, локација Виша Медицинска Школа ќе се одржи работилница - “Рационално препишување на антибиотици“. Списокот на посетител ...

01.20.13 | Работилници | Read more