Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Работилници

Одржани работилници – Штип

0 Одржани работилници - Штип

Почитувани колеги, Во Штип се одржаа две рабптилници на темо Хемостатски пореметувања и Guiilain-Barre синдром. ...

10.25.22 | Работилници | Read more

Одржани реботилници – Тетово

0 Одржани реботилници - Тетово

Почитувани колеги, На ден 14.10.2022 во Тетово се одржаа две работлиници на теми Хемостатски пореметувања и Guiilain-Barre синдром. ...

10.17.22 | Работилници | Read more

Одржани работилници Струмица

0 Одржани работилници Струмица

Почитувани колеги, На ден 16.09.2022 во Струмица се одржаа две работилници на теми Хемостатски пореметувања и Guillain-Barre синдром. ...

09.28.22 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Дебар

0 Одржана работилница - Дебар

Почитувани колеги, Ве известуваме дека во Дебар се одржа работилница на тема Guillain-Barre синдром. ...

07.11.22 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Гостивар

0 Одржани работилници - Гостивар

Почитувани колеги, На ден 27.06.2022 во Гостивар се одржаа две работилници на теми Хемостатски пореметувања и Guillain-Barre синдром. ...

06.27.22 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Охрид

0 Одржани работилници - Охрид

Почитувани колеги, На ден 09.06.2022 во Охрид се одржаа две работилници на теми Хемостатски пореметувања и Guillain-Barre синдром. ...

06.15.22 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Гостивар

0 Одржани работилници - Гостивар

Почитувани колеги, На ден 4.06.2022 во Гостивар се одржаа две работилници на теми Хемостатски пореметувања и Guillain-Barre синдром. ...

06.8.22 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Гевгелија

0 Одржана работилница - Гевгелија

Почитувани колеги, На ден 26.04.2022 во Гевгелија се одржа првата работилница на тема Хемостатски пореметувања. ...

05.9.22 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Тетово

0 Одржани работилници - Тетово

Почитувани колеги, Ве известуваме дека на ден 21.12.2021 во Тетово се одржаа две работилници на теми Корона Вирус 2021 и Психофизички развој на доенче. ...

12.24.21 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Кавадарци

0 Одржани работилници - Кавадарци

Почитувани колеги, На 15.12.2021 и 17.12.2021 во Кавадарци се одржаа работилници на теми Коронавирус 2021 и псхофизички развој на доенче. ...

12.24.21 | Работилници | Read more