Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Работилници

Одржана работилница – Гевгелија

0 Одржана работилница - Гевгелија

Почитувани колеги, На ден 04.04.2023 во Гевгелија се одржа работилница на тема Алцхајмер. ...

04.6.23 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Велес

0 Одржана работилница - Велес

Почитувани колеги, На ден 04.04.2023 во Велес се одржа работилница на тема ХОББ и Астма. ...

04.4.23 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Штип

0 Одржана работилница - Штип

Почитувани колеги, На ден 24.03.2023 во Штип се одржа работилница на тема Алцхајмер. ...

03.27.23 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Велес

0 Одржана работилница - Велес

Почитувани колеги, На ден 22.03.2023 во Велес се одржа работилница на тема Ацлхајмер. ...

03.23.23 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Гостивар

0 Одржани работилници - Гостивар

Почитувани колеги, На ден 3.12.2022 во Гостивар се одржаа две работилници на теми Хемостатски пореметувања и Guiilain-Barre синдром. ...

12.5.22 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Свети Николе

0 Одржани работилници - Свети Николе

Почитувани колеги, На ден 1.12.2022 во Свети Николе се одржаа работилници на теми Guillain-Barre синдром и Хемостатски пореметувања. ...

12.5.22 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Струмица

0 Одржани работилници - Струмица

Почитувани колеги, Во Струмица се одржаа две работилници на теми Хемостатски пореметувања и Guiilain-Barre синдром. ...

11.24.22 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Дебар

0 Одржана работилница - Дебар

Почитувани колеги, На ден 15.11.2022 во Дебар се одржа работилница на тема Хемостатски пореметувања. ...

11.17.22 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Кавадарци

0 Одржани работилници - Кавадарци

Почитувани колеги, На ден 31.10.2022 и 1.11.2022 во Кавадарци се одржаа две работилници на теми Хемостатски пореметувања и Guillain-Barre синдром. ...

11.14.22 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Штип

0 Одржани работилници - Штип

Почитувани колеги, Во Штип се одржаа две работилници на теми Хемостатски пореметувања и Guiillain-Barre синдром. ...

10.31.22 | Работилници | Read more