Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Списоци за дежурства

Распоред на саботни дежурства Јане Сандански 11.02.2023 – 29.04.2023

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Jane-Sandanski-11.02.2023-29.04.2023 ...

01.24.23 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Ѓорче Петров 11.02.2023 – 13.05.2023

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Gjorce-Petrov-11.02.2023-13.05.2023 ...

01.24.23 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 10.12.2022- 04.03.2023

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Поликлиника-Бит-Пазар-10.12.2022-04.03.2023 ...

12.5.22 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Драчево 19.11.2022 – 18.02.2023

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Dracevo-19.11.2022-18.02.2023 ...

11.14.22 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Идадија 12.11.2022 – 25.02.2023

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Idadija-12.11.2022-25.02.2023 ...

11.8.22 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Чаир 12.11.2022 – 25.02.2023

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Cair-12.11.2022-25.02.2023 ...

11.2.22 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ѓорче Петров 29.10.2022 – 04.02.2023

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Poliklinika-Gjorce-Petrov-29.10.2022-04.02.2023 ...

10.20.22 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства 29.10.2022 – 04.02.2023

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Jane-Sandanski-29.10.2022-04.02.2023 ...

10.18.22 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Ченто 1.10.2022 – 21.01.2023

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Cento-1.10.2022-21.01.2023 ...

09.28.22 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 10.09.2022 – 03.12.2022 Корегиран

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Бит-Пазар-10.09.2022-03.12.2022-1 ...

09.6.22 | Списоци за дежурства | Read more