Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Списоци за дежурства

Списоци за саботни дежурства за Кисела Вода и Аеродром

0

Почитувани колеги, На следните линкови можете да ги превземете списоците за саботни дежурства за Кисела Вода и Аеродром. Список за дежурства на лекари во поликл ...

11.26.12 | Списоци за дежурства | Read more

Список за дежурства за матични доктори

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете предлог списокот за дежурства за општините Карпош, Сарај и Ѓорче Петров за декември 2012 и јануари 2013. ...

11.25.12 | Списоци за дежурства | Read more