Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Списоци за дежурства

Распоред на саботни дежурства Ѓорче Петров 09.12.2023 – 16.03.2024

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Gjorche-Petrov-09.12.2023-16.03.2024 ...

11.27.23 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Драчево 25.11.2023 – 24.02.2024

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Dracevo-25.11.2023-24.02.2024Преземи ...

11.16.23 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 18.11.2023 – 10.02.2024

0

Распоред-на-саботни-дежурства-18.11.2023-10.02.2024 ...

11.2.23 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Јане Сандански 04.11.2023 – 03.02.2024

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Jane-Sandanski-04.11.2023-03.02.2024 ...

10.26.23 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Идадија 30.09.2023 – 13.01.2024

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Idadija-30.09.2023-13.01.2024 ...

10.2.23 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Чаир 16.09.2023 – 16.12.2023

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Cair-16.09.2023-16.12.2023 ...

09.15.23 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ченто 16.09.2023 – 30.12.2023

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Poliklinika-Cento-16.09.2023-30.12.2023 ...

09.12.23 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Ѓорче Петров 26.08.2023 – 02.12.2023

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Gjorce-Petrov-26.08.2023-02.12.2023 ...

08.21.23 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 26.08.2023 – 11.11.2023

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Бит-Пазар-26.08.2023-11.11.2023-КОНЕЧЕН ...

08.17.23 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Драчево 26.08.2023 – 18.11.2023

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Dracevo-26.08.2023-18.11.2023 ...

08.14.23 | Списоци за дежурства | Read more