Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Соопштенија

Зошто има послаб одѕив за вакцинација меѓу граѓаните: „Народот со години слуша за недостиг на лекови и афери, така се губи довербата во системот“

0

Нема нови случаи на магарешка кашлица, но има уште една жртва од грип. Досега шестмина починаа, сите биле невакцинирани. Бројот на заразени расте, при што за една не ...

01.18.24 | Соопштенија | Read more

Потреба за доктор по општа медицина и медицинска сестра

0

Почитувани, ПЗУ Гинеко Медикус има потреба за вработување на доктор по општа медицина и медицинска сестра. Огласот можете да го превземете на следниот документ ...

01.18.24 | Соопштенија | Read more

Состанок со МЗ, Мој Термин, ФЗОМ и Светска Банка

0 Состанок со МЗ, Мој Термин, ФЗОМ и Светска Банка

Претседателката на Лекарската комора проф. д-р Калина Гривчева Старделова и д-р Лилија Чолакова Дервишова, член на Извршниот одбор на ЛК, денеска присуствуваа на р ...

01.12.24 | Соопштенија | Read more

Потреба од Доктор по општа медицина ПЗУ Саномак – Велес

0 Потреба од Доктор по општа медицина ПЗУ Саномак - Велес

ПЗУ Саномак бара матичен доктор. За повеќе информации во ПЗУ Саномак 043 231 133 Др. Лилија Чолакова Дервишова ...

01.12.24 | Соопштенија | Read more

Специјална понуда за осигурување за членовите на ЗПЛРМ

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да ја превземете специјално креираната понуда за осигурување на матичните лекари - членови на ЗПЛРМ. PONUDA-ZA-ZDRUZENIE-NA-PRIVA ...

01.10.24 | Соопштенија | Read more

Сезона на настинки, вируси и грип – како да превенираме и да се заштитиме?

0

https://www.youtube.com/embed/Yp2OKCtMHvE ...

01.6.24 | Соопштенија | Read more

24 интервју со доктор Чолакова: Последиците од аерозагадувањето “погубни“ за здравјето

0

https://www.youtube.com/embed/ZCex4Na2Av8 ...

01.6.24 | Соопштенија | Read more

Планирање и реализација на цели

0

Почитувани, Ве известуваме дека потребно е да ги известите докторите од ПЗЗ (општа медицина, општа стоматологија и гинекологија) да планираат и реализираат цели ...

01.3.24 | Соопштенија | Read more

Потреба од Доктор по општа/семејна медицина

0

ПЗУ Д-р Сара Медикал Центар од н.Црниче-Скопје има потреба од Доктор по општа/семејна медицина со работно искуство со деца и возрасни. Заинтересираните кандидати ...

12.26.23 | Соопштенија | Read more

Гостување на МРТВ Тема на денот: Предизвици на матичните лекари

0

Почитувани колеги, На ден 23.12.2023, Претседателот на ЗПЛРМ, Д-р. Лилија Чолакова Дервишова гостуваше во емисијата на МРТВ Тема на денот: Предизвици на матичните лека ...

12.25.23 | Соопштенија | Read more