Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Соопштенија

Соопштение бр.12

1

Претседателот на ЗПЛРМ разговараше со претседателот на Лекарската комора, Професор Владимир Борозанов и побара поддршка од комората за сите барања на ЗПЛРМ. Раз ...

09.26.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.11

0

Од 27.7.2010, колегите од Струмица веќе не дежураат. На ден 29.08.2010, посета на Струмица. Состанокот е организиран од колешката Д-р. Елица Станишлевич – педијатар. Разго ...

09.26.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.10

0

На 26.08.2010, претседателот на ЗПЛРМ со двајцата потпретседатели беа примени кај Министерот Бујар Османи. Разговарано е час и половина за сите проблеми. Проблем бро ...

09.26.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.9

0

Предложени гинеколози за комисијата за IVF. За месец август Д-р. Снежана Перкова – Велес Д-р. Снежана Панговска - Скопје ...

09.26.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.8

0

На ден 27.07.2010, одржан е втор состанок со Директорката Маја Парнаџиева Змејковска. Разговарано е за тоа дека сегашниот режим на препишување на лекови е проблем и за ...

09.26.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.7

0

Претседателот на ЗПЛРМ заедно со двата потпретседатели и колегата Милорад Ристески кој е во првостепената комисија за казни при Фондот, направија план за посета н ...

09.26.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.6

0

По барање на новинар на весникот Време, дадена е изјава од Д-р. Лилија Чолакова Дервишова за текот на имплементацијата за електронската картица. Кажано е да доктори ...

09.26.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.5

0

Одржан е состанок на Управен одбор на ЗПЛРМ во просториите на ЛКМ каде е соопштено што е сработено и што е ново. Направена е пререгистрација на здружението од стра ...

09.26.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.4

0

Побарано е прием кај Директорката на фондот Г-ѓа Маја Парнаџиева Змејковска. Во рок од два дена е добиен прием на кој од страна на Д-р. Лилија Чолакова Дервишова беа ...

09.26.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.3

0

По барање на новинар од весникот Дневник, направено е интервју со претседателот на ЗПЛРМ, Д-р. Лилија Чолакова Дервишова во врска со намалувањето на бодот и момента ...

09.26.10 | Соопштенија | Read more