Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Соопштенија

Покана за вебинар Реплек

0

     Универзитетската клиника за гастроентерохепатологија-Скопје под покровителство на компанијата Реплек АД  Ве кани на стручен состанок на тема:**Синдром на и ...

11.8.22 | Соопштенија | Read more

Работилници Битола

0

Почитувани колеги, На ден 19.11.2022 (сабота) со почеток од 10:00 часот во просториите на старечки дом „Дом Софија“ - Битола по втор пат ќе се одржар работилниците за ова ...

11.8.22 | Соопштенија | Read more

Состанок во ЛКМ

0 Состанок во ЛКМ

Работен состанок во ЛКМ со Министерот Беким Сали, Стоматолошка Комора, Фармацевтска Комора, претставници на Фонд за здравство и национален координатор за реформи ...

11.8.22 | Соопштенија | Read more

Анкета од Министерство за Здравство

0

Почитувани колеги, на следниот линк можете да учествувате во анкетата за моменталнот принцип на прикрепени/каптирани пациенти на име на лекар (избран лекар) насп ...

11.3.22 | Соопштенија | Read more

Распоред за работилници Кавадарци

0

Почитувани колеги, За докторите од Кавадарци, Росоман, Неготино и Демир Капија ќе се одржат работилници на теми Хемостатски поеметувања и Guillain-Barre синдром на след ...

10.26.22 | Соопштенија | Read more

Или медицинските апарати не работат или нема кој да ги ракува во делови од источна и централна Македонија

0

Пациентите од Велес и од Свети Николе за најобично носење на холтер, без кој речиси не може да се постави сериозна дијагноза мораат да патуваат дури за Скопје. Пото ...

10.25.22 | Соопштенија | Read more

Средба со директорот на ФЗОРСМ

0 Средба со директорот на ФЗОРСМ

Претседателката на Комората за приватно здравство д-р Тања Дејаноска и потпретседателката д-р Лилија Чолакова Дервишова реализираа средба со директорката на Фон ...

10.25.22 | Соопштенија | Read more

Измена во начин на упатување кон комисиите за остварување на право

0

Почитувани, Во Националниот систем за електронски евиденции во областа наздравството „ Мој термин “ е планирана измена во начинот на упатување конкомисиите за ...

10.18.22 | Соопштенија | Read more

Средба со Министерот за здравство

0 Средба со Министерот за здравство

Делегација на Комората на приватно здравство предводена од претседателката Тања Дејаноска, a во придружба на потпретседателката за аптеки и веледрогерии Марија Ф ...

10.17.22 | Соопштенија | Read more

Упатство за начинот на пропишување и издавање на лек на рецепт на товар на ФЗОРСМ

0

Почитувани, На следниот лиинк можете да го превземете новото Упатство за начинот на пропишување и издавање на лек на рецепт од Листата на лекови кои паѓаат на тов ...

10.17.22 | Соопштенија | Read more